Arctic Omega-3 Selolje - Den reneste seloljen på markedet
Arctic Omega-3 Selolje som matvareingrediens

Det blir nå mer og mer kjent at helsefordelene ved omega-3 fettsyrer er best tilgjengelige via deres direkte tilsetning i egnede matvarer. Dette gjør det mulig å dekke et bredt lag av befolkningen.

 

Imidlertid er tilsetning av omega-3 til matvarer bare mulig når oljen er fullstendig nøytral i smak og lukt og motstår smaksforringelse (smaksstabil, ingen signifikant oksidasjon) mens matvaren er i hyllen. Arctic Omega-3 selolje ble fra begynnelsen av utviklet med dette mål for øye. Det viktige er utvelgelse av råmateriale, nøye foredling av spekket for å fremskaffe råoljen og, spesielt, raffineringen av råolje for å oppnå en smaksnøytral, stabil olje som inneholder svært lite oksidasjonsprodukter.

 

Matvarer valgt for tilsetning bør være kjølevarer eller ha kort holdbarhet. Eksempler er margarin, melk, eggerøre, eller brød og andre bakervarer, eller salatdressinger med mye smak.